Ihan tuhannesti kiitän kaikkia rinkiin osallistuneita näitten kukkasten kera:

flowers.jpg

Emo sai paljon kiittämisiä, ihan punastuu :) Palaute on ollut pääasiassa myönteistä. Ringin aikana vaivasi monia myöhästeleminen pakettien kanssa. Yhden jouduin jo alkumetreillä pudottamaan. Itse lähettelin paketteja muutamille (eivät saaneet omalta salaiselta ystävältään. Tosin pahat myöhästelijät pudotettiin pois SAY-6 ringistä.

Kehottaisin SAY-6 rinkiläisiä lukemaan oman salaisen ystävän blogia tiuhaan tahtiin. Näin tiedät, mistä ystäväsi tykkää. Ei ole oikein kivaa, jos paketissa on jotain sellaista, mistä ei ystävä halua askarrella. Laittakaa ystävät blogiinne sivu, jossa kerrotte mitä toivoisitte ja mitä ette missään nimessä halua. Ja tämähän on nimenomaan salainen askartelurinki. Eli askartelutavaraa pitää lähetyksissä olla. Poikkeuksena tietenkin itsetehdyt yllärit.

Vaikka rinki olikin suht'koht pieni, niin paljon tuli emolle kysymyksiä sähköpostitse ja ilmoituksia lähetysten myöhästelystä.

Koettakaa olla tarkkana, että lähetykset SAY-6 ringissä eivät myöhästy. Sitä varten siihen on ilmottauduttu, että ilahdutetaan ajoissa tulleella lähetyksellä ystävää.

Miinuspuolia emon kannalta oli juuri nämä myöhästelyt SAY-5:ssä. Muuten oli kyllä sanattoman mukavaa olla emona.

Nyt toivotan Hanne-emolle SAY-6 rinkiin Onnea ja zemppiä. Sanon vain, että iso työ on pitää koossa 63 osallistujaa eli noin puolta enemmän kuin minulla.

MUISTAKAAHAN OLLA KILTTEJÄ HANNELLE :)