En ymmärrä miksi mollata SAY5 julkisesti. Omia vaihtoja voi järjestää, ilman että mollaa toisia vaihtoja. Ei tuntunut kivalta lukea tällaista blogia. Minulle voi kirjoittaa suoraan sähköpostilla.

Luin jostain blogista, että tässä olisi säännöt liian tiukat. Tarkoitus ei ole kiristää kenenkään hermoja. Jos sovittuna aikoina ei voi olla yhteydessä salaiseen askarteluystävään, niin siitä vain ystävälle ilmoitus blogiin tai minulle sähköpostiin.

Tarkoitushan on, että postikortilla ( ostetulla tai itse tehdyllä) ilahdutetaan ystävää alkukuusta. Se ei ole kallista. Toinen lähetys puolessa välissä kuuta on myös lähes ilmainen, kun itse tekee jotain ystävälleen (vaihtoehtona noin 2 e:n yllätys) ja loppukuusta tulee lähettää varsinainen askartelutavara paketti, uutta tavaraa ja 8 e:n arvosta.

Minusta on ainakin mukavaa, kun kuulee usein ystävästään, eikä yhteydenotto rajoitu vain kerran kuukaudessa lähetettävään pakettiin.

Voisin jättää pois tuon lähetetyistä jutuista raportoinnin. Mitä mieltä olette?? Mutta saaduista lähetyksistä on raportoitava, muuten tämä ei pysy kasassa.

Nyt ilmottautujia on jo yli 30, joten eiköhän salaisuus pysy ringin loppuun asti.